top of page
voordelen virtuele assistent

Waarom een VA?

Een Virtual Assistant is een alleskunner die jou tijd, geld en ruimte bespaart.

Wat is een Virtual Assistant?

Een Virtual Assistant is vaak een eigen ondernemer die vanuit huis of een flexwerkplek voor cliënten werkt. Omdat een VA vaak een zzp'er is, begrijpt zij/hij vaak de behoeften van cliënten. Een VA biedt verschillende diensten aan op basis van haar/zijn competenties en werkervaring. Kwaliteit, transparantie en betrokkenheid zijn één van de belangrijkste eigenschappen van een VA.  

virtuele assistent voordelen

Wat zijn de voordelen van een Virtual Assistant?

Minder werkdruk

Jouw Virtual Assistant neemt alle taken van jou over die jou afleiden van je kernactiviteiten. Hierdoor blijven taken niet liggen en kun jij meer balans creëren tussen je werk en privé.

Flexibele werktijden

Virtual Assistants passen zich aan aan jouw schema en zijn flexibel inzetbaar. Zijn er bepaalde dagdelen die de meeste aandacht vereisen, dan kun je je VA daar specifiek voor inzetten. Heb je hulp nodig in het weekend? Ook geen probleem! 

Je bedrijf sneller laten groeien

Met een Virtual Assistant hou jij meer tijd over om de groei van je business te stimuleren. Ook hierin is een VA een goede aanvulling. Jouw VA denkt met je mee, geeft je nieuwe inzichten en helpt jou om nieuwe kansen te creëren voor jouw business.

Geen operationele kosten

Een voordeel van het werken met een Virtual Assistant is dat je niet hoeft te betalen voor een laptop of een werkplek. Jouw VA werkt vaak vanuit huis of een flexwerkplek en beschikt over de nodige middelen om jou te ondersteunen. Een ander groot voordeel is dat je geen kosten hebt aan doorbetaald verlof, ziektedagen, pensioenregelingen en verzekeringen. Je betaalt enkel voor de diensten die je afneemt.

Betrouwbaar

Jouw Virtual Assistant beschouwt zich als een onderdeel van jouw team waarbij een vertrouwensband belangrijk is. Daarnaast tekent jouw VA voor de start van de werkzaamheden een geheimhoudingsverklaring.

Multitaskers

Een groot voordeel van een VA is het vermogen om te multitasken en verschillende werkzaamheden op zich te nemen. Heb je bijv. iemand nodig voor de administratie én klantenservice, of andere diensten? Onze VA’s beschikken over meerdere vaardigheden. Hierdoor bespaar je ook nog eens personeelskosten!

Direct versterking bij personeelsuitval

Heb je onverwachts een personeelstekort, gaat een collega op vakantie en moet je (tijdelijk) een gat opvullen binnen je bedrijf? Een Virtual Assistant is snel en gemakkelijk inzetbaar om ook tijdelijke ondersteuning te bieden. Zo vermijd je extra werkdruk en hoeft het werk zich niet op te stapelen.

Kwalitatief werk

Onze Virtual Assistants zijn eigen ondernemers met hart voor ondernemen en hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Een VA is zich er goed van bewust dat haar/zijn reputatie en succes ook afhangt van de kwaliteit van de service die geboden wordt. Successen behalen doe je samen! 

Binnen een week starten

Vraag je vandaag een gesprek aan? Dan kan jouw VA al binnen een week aan de slag! Virtual Assistants hebben veel ervaring in de gangbare processen, systemen en verschillende werkwijzen binnen bedrijven. Hierdoor kunnen zij na een briefing al direct starten.

Flexibele pakketten

Alle pakketten zijn maandelijks opzegbaar. Verwacht je een minder drukke periode? Je past het abonnement aan naar jouw behoefte. Zo betaal je alleen voor de uren die effectief ingezet kunnen worden.

Transparant

Jouw VA werkt middels een inkloksysteem waarin de werkzaamheden geregistreerd worden. Je kunt kiezen voor een dagelijkse, wekelijkse of een maandelijkse rapportage. Zo behoud je inzicht in de gewerkte uren en de werkzaamheden die verricht zijn.

Focus op core business

Je kunt natuurlijk niet alles zelf doen binnen je bedrijf en je bent op zoek naar een manier om meer plezier uit je werk te halen.
Zaken als de administratie, mailboxbeheer, klantenservice/contact nemen veel tijd in beslag. Jouw VA neemt dit uit handen, zodat jij je kunt focussen op dat wat je leuk vindt om te doen.

We hebben de benodigde kennis.

Benieuwd naar hoe we jou kunnen ontzorgen? 

bottom of page