top of page
goedkope virtuele assistent

Over ons

Een presentatie op kantoor

Ons verhaal

Hoe het begon

UpVirtual is in 2018 opgericht vanuit een passie om de ondernemingscultuur flexibeler en efficiënter te maken. Het traditionele manier van werken zijn we allemaal wel mee bekend, maar de nieuwe kansen die het remote werken kan bieden aan ondernemers zijn ontzettend waardevol.
 

Ik ben Lilia, de oprichtster van UpVirtual, jarenlang actief geweest in het bedrijfsleven en heb in de loop van mijn carrière veel ervaring opgedaan in functies als management, sales, marketing en Social Media. Eén van de absolute hoogtepunten tijdens mijn carrière, was mijn managementrol in een hotel. Hier hebben mijn competenties een boost gekregen, omdat ik medeverantwoordelijk was voor het opzetten van een miljoenenbedrijf. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor de verkoop en de groei van het bedrijf.

virtuele assistent

Na jarenlang op hoog niveau gepresteerd te hebben, wilde ik alle ervaringen en kennis delen met andere ondernemers. Ik was in mijn managementfuncties gewend aan het werken vanuit huis of op andere locaties en geloof dat in ondernemen het gaat om de mensen en hun kwaliteiten en deze zijn niet gebonden aan een vaste werkplek. Met deze motivatie begon ik met het aanbieden van Virtuele diensten aan ondernemers.

 

Het was een uitdaging om ondernemers te laten inzien dat een Virtual Assistant die op afstand werkzaamheden verricht, net zo waardevol kan zijn als een werknemer op eigen werkvloer. Zaken als snelle en goede communicatie, betrouwbaarheid, efficiëntie en kwaliteit zijn erg belangrijk als je team gedeeltelijk of volledig remote werkt. 
 

En toen kwam Covid...
 

Sinds deze gebeurtenis, is het thuiswerken of remote werken veel toegankelijker geworden. Het kan ook niet anders dan dat met de huidige technologieën en tools, het remote werken de volgende stap is. 

Missie en Visie

Binnen UpVirtual heerst een sfeer dat gedreven is door integriteit en passie voor ondernemen. We streven ernaar om zoveel mogelijk ondernemers te ondersteunen en samen met hen de groei en successen mee te maken, dit geeft ons voldoening. Om dit te realiseren, is het voor ons belangrijk om in ons vakgebied te groeien, verder te ontwikkelen en op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in de markt. 

Ons team is zorgvuldig samengesteld op basis van competenties en werkervaring. Maar dit is niet alles.. We hebben allemaal wel iets waar we goed in zijn, maar vinden we het werk wel écht leuk? Krijgen we er energie van? Zijn we écht het werk aan het doen dat ons voldoening geeft? Of is het enkel een manier van geld verdienen?
UpVirtual werkt met mensen die passie hebben voor hun werk en werkt er hard aan om het team uit te breiden met nóg meer gedreven professionals. 


 

bottom of page